Ми маємо допомогати один одному

(текст початкового допису змінений)
Проводячи і беручи участь уже не в першій благодійній акції я і досі непросто сприймаю кожен випадок важких захворювань людей. Одразу, без вагань готовий, як можу, їм допомогти. Життя багатьох із них залежить від грошей. Підтримую бабусю Людмили Кожуховської, яка сказала, що неймовірно складно, коли життя людини залежить лише від грошей, яких в такій кількості немає. І механізмів державної підтримки нема.

І тому переконаний, що разом із відстоюванням розробки державної підтримки важко хворих необхідно допомогати тим, хто потребує цієї допомоги негайно. І чим більше людей допомогатиме — тим швидше будуть збиратися необхідні кошти. Соціальні мережі стали середовищем швидкого розповсюдження інформації про тих хто потребує допомоги, але разом з тим виникає необхідність перевіряти факт кожного повідомлення. Хворих зараз, нажаль, дуже багато...

6 коментарів

Маріанна Антонюк
ммм… Авторе, Ви впевнені в цій інформації? Я щойно переглянула всі сьогоднішні новини сайту МБ (а на папері вони сьогодні не виходять) — і там такої інформації немає. Сьогодні МБ публікував іншу інформацію: «Молода чернівчанка потребує допомоги. Шановні друзі! Читачі! Прохання допомогти!
У важкому стані в реанімації перебуває молода дівчина, донька нашої колеги-журналістки, вчителька ліцею №1 Йосифович Юля, чудова, добра, чуйна людина.
Збирають кошти на лікування за адресою м. Чернівці, вул. Суворова, 2-б (які будуть передані її матері), або на рахунок карти ПриватБанку 5168 7420 6015 5375 (через будь-які термінали)».
У Марини Коняк, наскільки я пам'ятаю, справді була така складна ситуація, але кілька років тому. Сподівася, що Ваше повідомлення помилкове.
Маріанна Антонюк
molbuk.ua/news/32640-potrebuye-dopomogi-marina-konjak.html — це повідомлення 22.11.2010 року, слово в слово. Люди, хіба таким жартують???
Святослав Вишинський
Можете просто змінити текст анонсу.
Святослав Вишинський
N.B. Двадцятитисячний коментар у мережі «ВКурсі».
коментар було видалено
коментар було видалено
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте