Запрошуємо на круглий стіл: «Доступність людей з обмеженими функціональними можливостями до обласної медико-соціальної комісії»

Запрошуємо бажаючих взяти участь у круглому столі: «Доступність людей з обмеженими функціональними можливостями до обласної медико-соціальної комісії». Захід організований ЧОГО «Захист». Реалізувати проект допомогають: ЧОГО інвалідів-візочників «Лідер», Чернівецька обласна благодійна організація «Громадська соціальна служба «Допомога людям», Чернівецьке міське товариство «Милосердя», Чернівецьке міське товариство інвалідів „Мрія”, Благодійний фонд «Асоціація інвалідів-комп’ютерників».
Круглий стіл відбудеться о 14:00, 25 липня 2013 року у «Буковинському» залі готелю «Черемош» (вул. Комарова, 13-А). 
Під час заходу будуть висвітлюватись проблеми доступності людей з обмеженими функціональними можливостями до обласної медико-соціальної комісії. Учасники семінару обговорять можливі шляхи вирішення.

2 коментарі

Михайло Павлюк
Проблема означена — пошук нового приміщення для обласної медико-санітарної комісії (Комісія, яка надає довідки, справки громадянам з обмеженими можливостями здебільшого у інвалідних калясках не облаштована пандусом і знаходиться на.....ІІ поверсі по вул. Руській, 7. Можливості зробити ліфт згідно відповідей компетентних органів не має). Серед моїх пропозицій — звернення до депутатів обласної та міської ради з клопотанням про нове приміщення, спільне розширене засідання постійних комісій охорони здоров'я та праці й соцзахисту облради та приняття СПІЛЬНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ комісій до проекту рішення обласної ради і також підготовка до проекту бюджету пропозиій фінансування спорудження чи модернізація істуючого деінде приміщення. Особисто почув проблеми громадських організацій-інвалідів, буду підтримувати пропозиції та сам шукатиму можливостей щодо виправлення такої дискримінаційної ситуації. Рівні права і рівні можливості буковинців — імператив, який потрібно захищати!!! Вірю, однодумців знайдеться багато — і у обласній та міській виконавчій владі, серед депутатського корпусу та числа добрих меценатів.
Олег Тудан
Новое помещение — это ок, но там же звучали и нелестные слова в адрес работников экспертизы. Начальник, мол, хамит, простые сотрудники тоже.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте