Підсумки благодійного аукціону для лікування Людмили Кожуховської

«Одного дня родичі Людмили Кожуховської дізналися, що у їх 19-річної дівчинки рак, який знаходиться в головному мозку. Рак у вигляді злоякісної пухлини необхідно було видалити якнайшвидше, адже її ріст загрожував життю дівчини. У Києві в інституті нейрохірургії ім. акад. Ромоданова у відповідній операції було відмовлено. Погодилися оперувати закарпатські лікарі. Пухлина знаходиться у важкооперабельній частині мозку, тому вдалося видалити тільки її частину. Операція дала свій відбиток на функціональні можливості організму. Потім була діагностика в Ізраїлі, де було визначено необхідність послаблення пухлини хіміотерапією та подальшим її видалянням високоточним лазерним ножем в одній із європейських клінік, що вартує близько 50 тис. у.о.

ЧОГО «Захист», Студентський Парламент Буковини, Соловйова Ольга, Студентський профком ЧНУ, Студентський профком БДФУ вирішили допомогти родині у зборі коштів. Найоптимальнішою формою благодійного заходу у цей період був визначений он-лайн аукціон. Лотами були вироби handmade, подаровані для аукціону майстрами на фестивалі подарунків ручної роботи DecoRush, що проводився в ТРЦ DEPOt; вироби майстрів handmade, які через мережу Інтернет висловили бажання представити свої лоти; м’яч підписаний багатьма гравцями ФК «Буковина» представленого Студентським Парламентом Буковини тощо.

З 10 до 23 червня в мережі Інтернет відбувався он-лайн аукціон для допомоги у лікуванні Людмили Кожуховської vk.com/event54395532. В ході проведення 5 канал відзняв сюжет про акцію. Були куплені всі лоти. Найдорожчим виявилося горнятко розписане авторським малюнком Єви Каро. Друге місце зайняв м’яч.

В результаті проведення заходу було перераховано на рахунок більше 1 тис. у.о. Це частинка до суми, яка допоможе зробити Людмилі необхідні терапію та операцію. 27 червня у vip залі готелю Черемош (надавався безкоштовно) відбулася прес-конференція для ЗМІ про результати акції. Бабуся Людмили разом із словами вдячності розповіла, що необхідно ще зібрати близько 30 тис. у.о., а одна хіміотерапія зараз вартує родині до 15 тис. гр. Окремо було згадано про необхідність вироблення системи державної підтримки важко хворих людей.

Дякуємо всім, хто долучився до проведення акції. Сподіваємося на Вашу активну життєву позицію і в майбутньому».

За матеріалом сайту zahystcv.org

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте