Благодійний аукціон для допомоги лікування Людмили Кожуховської

Станом на 10 червня 2013 року найоптимальнішим лікуванням лікарі вважають отримання хіміотерапії для зупинки росту пухлини. В Людмили злоякісна пухлина головного мозку. Частину пухлини вирізали закарпатські лікарі, а частина знаходиться у важкооперабельному місці мозку. Тому, поки сім'я збирає значні кошти (близько 50 000 у.о.) для лікування за кордоном, необхідно не допустити подальшого росту пухлини. Для цього також необхідні кошти. Кожен з нас може допомогти дівчині вижити.

З цією метою ЧОГО «Захист», спільно з Студентським парламентом Буковини, Профспілкою студентів ЧНУ імені Юрія Федьковича, Студентським ПрофКомом БДФЕУ та інші громадські активісти проводять Благодійний інтернет-аукціон для допомоги в лікуванні Людмили. Лотами є вироби ручної роботи, які подарували нам майстри, які були учасниками фестивалю Handmade в ТРЦ Депот та інші, серед лотів є м'яч підписаний БІЛЬШІСТЮ ГРАВЦЯМИ ФК «БУКОВИНА».

Просимо Вас долучитися до аукціону, придбати лот (посилання: vk.com/event54395532), який разом із створенням хорошої атмосфери у Вашому житті допоможе і Люді жити...


Водночас, нам усім необхідно постійно думати і працювати над створенням системи державного лікування важко хворих людей, де необхідні або сучасні новітні технології та засоби або значні кошти для лікування за кордоном. Тоді кожна людина буде набагато захищенішою ніж зараз.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте